Uw merk

Het belang van uw eigen merk is groot. Royal Herkel heeft al sinds 1915 ervaring met het succesvol ontwikkelen en produceren van eigen merk concepten. Of het nu gaat om een voedingssupplement, cosmetica product of medisch hulpmiddel, Royal Herkel is uw partner.

Van idee tot product

Ons doel is om producten te vervaardigen conform uw wensen en specificaties. Royal Herkel vertaalt uw conceptuele ideeën in een succesvol eindproduct. Desgewenst nemen wij het gehele ontwikkelingsproces van u over.

Onze expertise

Ons ervaren team helpt u een product samen te stellen dat het beste past bij uw eisen. We werken nauw met u samen om vastgestelde doelen zoals kwaliteit, kosten en planning te halen.

Standaard- of maatwerkrecepturen

Via ons internationale netwerk en door de verschillende markten voortdurend in de gaten te houden, krijgen we een continue aanvoer van marktinformatie en markttrends. En die vertalen wij in nieuwe productontwikkelingen die passen bij uw merk of formule. U kunt gebruik maken van standaardrecepturen of maatwerkrecepturen en kunt daarbij kiezen uit een zeer breed assortiment verpakkingsoplossingen. Wij adviseren u graag, u maakt de keuze.

Sinds 1915 staan wij garant voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid met als doel langdurige en duurzame partnerships.

Kwaliteit voor uw merk

Kwaliteit en veiligheid staan bij alles wat we doen centraal. Om dit te garanderen is Royal Herkel gecertificeerd voor BRC, ISO 13485 (Medische Hulpmiddelen) en ISO 22716 (Cosmetica). Royal Herkel werkt geheel volgens de laatste wet- en regelgeving en de eisen op het gebied van kwaliteit. Het totale proces staat onder toezicht van onze afdelingen Quality Assurance en Quality Control. Daarnaast stellen we strenge procedures en protocollen op voor grondstoffen, verpakkingen, halffabricaten en eindproducten. Uitgebreide tests vinden plaats in ons eigen laboratorium.

brc dnv gecertificeerd
iso 13485
iso 22716

Betrouwbare partner

In elke stap in het proces communiceren wij transparant naar u. Zo weet u wat er gebeurt, wat de vervolgstappen zijn en waar u op kunt rekenen. Ons moderne planningssysteem garandeert een heldere en snelle productieplanning. Zo worden uw orders op het juiste moment geproduceerd en afgeleverd. Als een betrouwbare zakenpartner streven wij naar een duurzame relatie met u en een zo hoog mogelijke consumententevredenheid.