De Royal Herkel Organisatie

Royal Herkel is een veelzijdig bedrijf uit Zeewolde, in het hart van Nederland. Ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze visie

Royal Herkel creëert welzijn en is de eerste keuze in Europa voor de betrouwbare productie van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en speciale cosmetica van de allerhoogste kwaliteit. Royal Herkel zet zijn jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. Voor zijn klanten én voor de (eigen) merken van zijn klanten. Royal Herkel creëert welzijn voor al zijn stakeholders: een geweldige plek om te werken en een geweldige partner om mee samen te werken.

Internationale klantenkring

De producten die Royal Herkel ontwikkelt en produceert, zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens in Europa. Onze klanten zijn zowel grote retailketens en A-merken als kleine spelers met specialistische producten. In opdracht van deze klanten ontwikkelt Royal Herkel als betrouwbare partner speciale producten voor verschillende lokale en internationale markten. Tal van opdrachtgevers beschouwen Royal Herkels ervaring op het gebied van regelgeving en kwaliteitsborging als een belangrijke toegevoegde waarde.

Neem een kijkje achter de schermen

prev
next

We gaan voor duurzaamheid

Royal Herkel heeft ambitieuze doelstellingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We hebben een lerende organisatie gecreëerd waarin onze mensen iedere dag bezig zijn met continue verbetering van de productie, vermindering van restafval en energiegebruik, duurzame inkoop en een optimale groene logistieke keten.

Verantwoordelijkheid

We nemen verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten om onze ecologische footprint te verlagen. Als sociale partij hechten we waarde aan eerlijke handel en mensenrechten in de supply chain. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en overige stakeholders is een integraal onderdeel in alle besluiten die we nemen.

Doelen en sociaal ondernemen

Tenslotte wil Royal Herkel een positieve impact hebben op de gemeenschap waar we onderdeel van zijn. We meten en rapporteren de voortgang van onze MVO doelen op internationaal niveau (Environmental, Social en Governance report) en krijgen hierdoor weer nieuwe ideeen en inspiratie voor verdere verbetering.

Sinds 1915 staan wij garant voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid met als doel langdurige en duurzame partnerships.
Research & Development

Research & Development

De afdeling Research & Development van Royal Herkel helpt u om uw ideeën uit te werken. Dit kan gaan om de optimalisatie van bepaalde recepturen, maar ook om de ontwikkeling van innovatieve producten. Daarvoor kunt u een beroep doen op onze ruime expertise, jarenlange ervaring en gespecialiseerde apparatuur.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat voorop

De afdeling Quality Assurance/Quality Control zorgt voor strenge procedures en protocollen voor grondstoffen, verpakkingen, halffabricaten en eindproducten. In ons eigen laboratorium voeren we uitgebreide tests uit. Bovendien beschikt Royal Herkel over BRC- en ISO-certificaten.

HERKEL