Operator Verpakkingen (in opleiding)

Het Bedrijf

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen en cosmetische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling voedingsmiddelen supplementen als Operator verpakkingen. Deze afdeling verpakt o.a. vitamines en mineralen. Het team bestaat uit ongeveer 30 collega's die werken in ploegendienst en jij wordt er daar één van.   

Functieomschrijving

Als Operator Verpakkingen (in opleiding) ben jij onder andere verantwoordelijk voor: het juist afvullen en verpakken van producten. Met jouw technische kennis zorg je ervoor dat de lijn efficiënt en effectief produceert. Scherp als je bent signaleer je tijdig wanneer een machine bij- of afgesteld moet worden. Ook zorg je dat storingen worden voorkomen of tijdig zijn verholpen om het productieproces operationeel te houden. Het ombouwen van machines hoort ook bij de functie. 

Opleiding en Deskundigheid

 • Je hebt mbo (niveau 3) werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 á 2 jaar werkervaring als operator;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
 • Je beheerst de Engelse taal in woord (pré);
 • Je werkt in een 2-ploegendienst.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Fulltime dienstverband (40 uur per week).
 • Je werkt in een 2-ploegendienst.
 • Tantième regeling.
 • Bijdrage pensioenregeling.
 • Afwisselende functie met ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.25 vakantiedagen.
 • Leuke bedrijfsfeestjes met al je collega's.

Solliciteren

Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gekregen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief inclusief CV per mail: miranda.seinstra@royalherkel.com