Verpakkingsmedewerker

Het Bedrijf

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Als verpakkingsmedewerker word je ingezet op de afdeling verpak voedingssupplementen of verpak cosmetica.  

Functieomschrijving

Als verpakkingsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het tijdig en volledig afvullen en verpakken van producten. Je zorgt er tevens voor dat de ruimtes schoon zijn en dat materialen op een juiste manier worden gebruikt.

Opleiding en deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 1) werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Engelse en/of Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je beschikt over eigen vervoer;
  • Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto uurloon van € 11,94 incl. ploegentoeslag (14%);
  • Contract via onze inhouse partner Timing;
  • Uitzicht op een contract van Herkel.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.nl of ga direct naar www.timing.nl.