Trainee Operator Tabletteer

Royal Herkel

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling tableteer of capsuleer als Trainee Operator. Deze afdeling produceert o.a. vitamines en mineralen en zorgt ervoor dat producten worden gecapsuleerd. Je werkt in 2-ploegen en jouw team bestaat uit 5 tot 11 collega’s. 

Functieomschrijving

Als Trainee Operator wordt je geleerd productiemachines schoon te maken, demonteren, monteren en op te starten. Na ongeveer 8 á 10 maanden ben jij Fabricage Operator A. Je komt in een dynamische omgeving met een team van tussen de 5- 11 collega’s waar veel gedaan moet worden. Jij wordt verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en het behalen van de targets volgens de procedures. Bij het uitvoeren van de deze werkzaamheden horen ook administratieve taken zoals protocollen invullen en tablets bedienen. We werken volgens de GMP, ISO, HACCP en BRC normen. We hebben diverse machine soorten en een grote verscheidenheid aan producten, dus er valt veel te leren!  

Opleiding en Deskundigheid

 • Je hebt mbo (niveau 2/3) werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over eigen vervoer;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
 • Je werkt in een 2-ploegendienst.

  Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto uurloon van € 13,15 incl. ploegentoeslag (14%);
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Contract via onze inhouse partner Timing;
  • Uitzicht op een contract van Herkel.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.nl of ga direct naar www.timing.nl.