Magazijnmedewerker

Het Bedrijf

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Expeditie als Magazijnmedewerker. Deze is gesplitst in inkomende goederen en uitgaande goederen. Het team bestaat uit 6 collega’s verdeeld over inkomend en uitgaand.  

Functieomschrijving

Als Magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het wegzetten van producten op diverse hoogtes. Het picken van orders voor de productieafdelingen en het rijden en werken met de reachtruck. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het sealen van producten en het klaarzetten van orders voor de klanten in het computersysteem. Tevens ben jij medeverantwoordelijk voor de vuilverwerking binnen de organisatie. 

Opleiding en Deskundigheid

 • Je hebt mbo (niveau 1) werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als magazijnmedewerker;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
 • Je hebt ervaring met verschillende computersystemen;
 • Je bent in bezit van een geldig reachtruckcertificaat;
 • Je werkt in dagdienst maar je bent bereid om te werken in 2-ploegendienst.


  Arbeidsvoorwaarden

  • Het bruto maandsalaris is afhankelijk van de werkervaring en ligt tussen de €1.900,- en €2.150 bruto per maand (op fulltime basis);
  • Contract via onze inhouse partner Timing;
  • Doorgroeimogelijkheden naar Magazijnmedewerker B;
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.com of ga direct naar www.timing.nl.