Bijhouder Tabletteer

Royal Herkel

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Tabletteer in de functie van Bijhouder. De afdeling Tabletteer bestaat uit 6 á 8 collega’s verdeeld over de 2 ploegendienst en zorgt ervoor dat de tabletten geperst of gecapsuleerd worden.  

Functieomschrijving

Als Bijhouder ben je o.a. medeverantwoordelijk voor controles tijdens het productieproces. Je houdt onder meer de dikte, de vorm en het gewicht van de geperste tabletten bij. Indien jij constateert dat de kwaliteit van het tablet niet juist is, dan haal jij direct de betreffende operator erbij. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gangen en productiekamers. 

Opleiding en Deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 1) werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Engelse en/of Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je beschikt over eigen vervoer;
  • Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto uurloon van € 11,94 incl. ploegentoeslag (14%);
  • Contract via onze inhouse partner Timing;
  • Uitzicht op een contract van Herkel; 
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.com of ga direct naar www.timing.nl.