QA Validatie Officer

Royal Herkel

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Functieomschrijving

Als QA Validatie Officer ben je primair verantwoordelijk voor diverse validatie en monitoringswerkzaamheden binnen Herkel B.V. zoals schoonmaak validatie en monitoring, environmental monitoring- en proces validatie daarnaast begeleid je actief diverse afdelingen in de kwalificatie van apparatuur en facilitaire installaties. Verder zal je, vanuit bovenstaande verantwoordelijkheidsgebieden, ook participeren in de overige QMS gerelateerde taken zoals deviatie en CAPA management, change control en document control.

In deze veelzijdige functie ben je onderdeel van het QA-team welke bestaat uit een Teamleider QA en 3 QA Officers. Zij zijn verantwoordelijk voor het zorgdragen dat de producten voldoen aan de wettelijke richtlijnen, wensen en eisen van de klant en aan de kwaliteitseisen van de organisatie. 

Verantwoordelijkheden

 • Je coördineert en overziet alle uitvoerende werkzaamheden behorende bij de proces validatie. Je stuurt het team aan welke betrokken is bij de proces validatie en creëert, beheert en controleert documentatie behorende bij de proces validatie (protocol, sampling plan rapport, validatie records enz.).
 • Je bent verantwoordelijk voor cleaning validatie studies en het cleaning monitoring beleid.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van het environmental monitoring programma en je stuurt het betrokken team aan m.b.t. sampling en analyses.
 • Je coördineert en overziet alle uitvoerende werkzaamheden behorende bij de kwalificatie van productieapparatuur en facilitaire installaties. Daarbij hoort ook het opstellen en beheren van de documenten over apparatuur ten behoeve van de kwalificatie doeleinden.
 • Je voert risicoanalyses uit ten behoeve van de validatie werkzaamheden.
 • Je geeft (interactieve) trainingen aan productie, QC en overig relevant personeel omtrent eerdergenoemde validatie en kwalificatie activiteiten.
 • Je doet proactief verbetervoorstellen m.b.t. de geldende environmental monitoring policy en procedures.
 • Initiëren en coördineren van non-conformities, deviaties, change controls, CAPA’s, OOS, en OOT voortkomend uit validatie- en kwalificatie projecten, en uit environmental- en cleaning monitoring programma’s.

Opleiding en Deskundigheid

 • Je hebt HBO (plus) werk- en denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Life Science.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke omgeving (farmacie, cosmetica en/of medische hulpmiddelen).
 • Je hebt kennis van- en ervaring met EU-GMP of andere kwaliteitssystemen (ISO 13485, ISO 22716 en BRC).
 • Je hebt uitstekende organisatorische- en leiderschapskwaliteiten.
 • Je hebt oog voor het continu verbeteren van processen.
 • Je bent in staat om resultaatgericht te werken en weet prioriteiten te stellen.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je vindt het leuk om jouw kennis actief over te brengen aan anderen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris.
 • Fulltime dienstverband (40 uur per week).
 • Tantième regeling.
 • Bijdrage pensioenregeling.
 • Afwisselende functie met ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Graag ontvangen wij een schriftelijke motivatie inclusief CV per mail: hr@royalherkel.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.