HR Medewerker Administratie

Het bedrijf

Royal Herkel, gevestigd in Zeewolde, is een toonaangevende producent van hoogwaardige voedingssupplementen, farmaceutische- en cosmetische producten met meer dan 100 jaar ervaring. Royal Herkel beschikt over moderne productiefaciliteiten en ontwikkelt en produceert in opdracht van marketing- en verkooporganisaties en retailers in binnen- en buitenland. Royal Herkel heeft de ambitie om de komende jaren sterk internationaal te groeien en verder te professionaliseren. Er zijn binnen Royal Herkel ruim 200 medewerkers werkzaam.

Functieomschrijving

In deze afwisselende functie heb je een actieve rol bij het opstellen, vernieuwen en/of beëindigen van arbeidsovereenkomsten en bij het verrichten van mutaties of andere werkzaamheden ten behoeve van de salaris- en personeelsadministratie, zoals bijvoorbeeld de registratie van de gevolgde trainingen en verlofaanvragen. Ook het up tot date houden van de personeelsdossiers en het personeelsinformatiesysteem behoort tot de werkzaamheden. Verder ondersteun je bij het opstellen en plaatsen van vacatures en draag je er zorg voor dat onze medewerkers de juiste (interne) opleidingen/trainingen volgen. Hiernaast fungeer je als HR-aanspreekpunt voor onze medewerkers. 

Een super leuke functie waarbinnen je jouw kennis verder kan uitbreiden en kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Je rapporteert aan de HR Manager. 

Functie eisen

  • Afgeronde MBO 4 opleiding (richting HRM).
  • Ervaring met Afas Profit HRM/Payroll is een pré.
  • Zelfstandig, hands-on, proactief, resultaatgericht, volhardend, besluitvaardig, stressbestendig, hoog energieniveau en ondernemend.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris.
  • Bijdrage pensioenregeling.
  • Een informele en open werksfeer.
  • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband 40 uur).
  • 24-urige werkweek.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv per mail: miranda.seinstra@royalherkel.com