Afstudeeropdracht Productie

Royal Herkel

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Voor onze verpakkingsafdelingen van de productie van Voedingssupplementen (VMS) en Cosmetica (COS) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde stagiair die zijn/haar kwaliteiten binnen Royal Herkel graag onder goede begeleiding verder zou willen ontwikkelen.

Bij de verpakkingsafdelingen worden de door ons geproduceerde voedingssupplementen, cosmetica, medical devices en pharma producten voorzien van een eindverpakking. Je komt terecht in een enthousiast team van medewerkers, die continu op zoek zijn naar manieren om ons productieproces naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de stageopdracht zal je nauw samenwerken met onder andere de operations manager, productieleider, teamleiders en medewerkers van de verpakkingsafdelingen. 

De Opdracht

In en rond het verpakkingsproces vinden goederenstromen plaats. Hierbij gaat het om inkomende goederen (vanuit het magazijn en andere afdelingen naar verpakkingsafdelingen), uitgaande goederen (van de verpakkingsafdelingen naar het magazijn) en interne verplaatsingen binnen de afdeling. Rond deze goederenstromen vindt informatieverwerking plaats in het ERP-systeem. In de stageopdracht moet onderzocht worden hoe de inrichting van deze goederenstromen (met bijkomende handelingen en informatieverwerking) heringericht/geoptimaliseerd kan worden.

Doelen die hiermee bereikt moeten worden zijn:

 • Verhogen van de efficiëntie van uitgevoerde handelingen;
 • Creëren van meer overzicht en inzicht voor de verpakkingsafdelingen in de goederenstromen;
 • Het reduceren van fouten in de informatieverwerking.

Opleiding en Deskundigheid

 • Je bent een 4e jaars HBO student;
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar;
 • Je bent bezig met een opleiding in de richting van HBO logistiek of technische bedrijfskunde (of vergelijkbare studie);
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden (voor zowel data- als procesanalyse);
 • Je bent proactief en je kan zelfstandig werken;
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden;
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een passende stagevergoeding;
 • Goede begeleiding;
 • Voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • Een stage met enthousiaste en gezellig collega’s.

Sollicteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Graag ontvangen wij een schriftelijke motivatie inclusief CV per mail: suzanne.kats@royalherkel.com.