Supply Chain Planner

Royal Herkel

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

De afdeling Supply Chain Management is verantwoordelijk voor een optimale balans tussen leverbetrouwbaarheid, productiefrequentie, bestel-/levertijd en voorraadniveau ’s. De afdeling bestaat uit de volgende disciplines: Customer Service, Planning, Supply en Logistiek. 

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal, effectief en efficiënt plannen van voorraden, producties en het continue verbeteren van de keten. Je bewaakt de planningsuitvoering en materiaalbeschikbaarheid. Je rapporteert over de voortgang, verhelpt eventuele stagnaties en bewaakt de deadlines. Vanuit je centrale positie heb je veelvuldig contact met collega’s en leidinggevenden van Marketing & Sales, Inkoop, Quality Assurance, Quality Control, Research & Development en Productie. 

Opleiding en Deskundigheid

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • 1 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Opleiding richting Technische Bedrijfskunde of Logistics Engineering (pré); 
 • Ervaring binnen een vergelijkbare productieorganisatie (vereiste);
 • Ervaring met ERP systemen (vereiste);
 • Ervaring met SAP (pré);
 • Vloeiend in de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
 • Teamplayer;
 • Helikopterview: analyseren, overzicht houden en prioriteiten stellen;
 • Resultaatgericht, besluitvaardig en ondernemend;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tussen de € 2.800,- en € 3.500,- bruto p/m op basis van 40 uur werk week (afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Bijdrage pensioenregeling;
 • Afwisselende functie met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar suzanne.kats@royalherkel.com