Weger (Cosmetica)

Royal Herkel

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Liquids Wegen (oa cosmetische producten, voedingsmiddelsupplementen, medische hulpmiddelen). De afdeling Liquids produceert o.a. crèmes, mondwater, shampoos, siropen e.d. Je komt te werken in een ploeg met 4 tot 6 collega’s. 

Functieomschrijving

Als weger zorg jij ervoor dat de grondstoffen en halffabricaten voor de afdeling Liquids Bereiden tijdig en juist worden afgewogen en voorbereid. Dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor het tijdig en juist afwegen van de grondstoffen. Je zorgt ervoor dat deze afgewogen producten op een accurate manier en op hygiënische wijze worden afgewogen.

Opleiding en Deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 3/4) werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je bent fysiek in staat om zakken van maximaal 25 kilo te wegen;
  • Je bent bereid om in de toekomst in 2-ploegendienst te werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto maandloon € 1.931,- op basis van 40 uur per week;
  • Contract via Timing;
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.nl of ga direct naar www.timing.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.