QC Analist

Royal Herkel

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

De afdeling Quality Control (QC) bestaat op het moment uit 9,5 FTE en is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, in-proces materiaal en eindproducten. De afdeling bestaat uit analytisch-chemische analisten, research- en validatie analisten en administratieve support medewerkers.

Door de groei van Royal Herkel is er ruimte voor een QC Analist! 

Functieomschrijving

Als Quality Control Analist ben je betrokken bij een breed scala aan laboratorium werkzaamheden. Zo zul je werken met klassieke chemische technieken en ook microbiologische technieken. Denk bij de chemische technieken aan HPLC, GC, UV-VIS, titratie, pH-metingen, dichtheid, IR, viscositeit, refractie, etc.. Denk bij de microbiologische technieken aan het opwerken van de samples en het beoordelen van groeicurves.

Daarnaast valt onder je taken ook de resultaat verwerking in SAP, het uitbesteden van analyses aan contractlabs en het voorstellen/ implementeren van verbeteringen op het gebied van efficiency in werkprocessen maar ook met betrekking tot nieuwe analysetechnieken.

Opleiding en Deskundigheid

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren relevante werkervaring bij voorkeur binnen een vergelijkbare productieorganisatie (voeding, farmacie, cosmetica, medische hulpmiddelen).
  • Ervaring met GMP is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Proactief, resultaatgericht, volhardend, teamplayer, besluitvaardig en ondernemend.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris.
  • Tantième regeling.
  • Bijdrage pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Graag ontvangen wij jouw motivatie en cv per mail: hr@royalherkel.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.