Trainee Operator Coat

Royal Herkel

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten. 

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Coaten in de functie van Trainee Operator. De afdeling Coaten bestaat uit 6 á 8 collega’s verdeeld over de 2 ploegendienst en brengt een coating laag aan over de door ons geperste tabletten. 

Functieomschrijving

Als Trainee Operator wordt je geleerd productiemachines schoon te maken, demonteren , monteren en op te starten. Na ongeveer 8 á 10 maanden ben jij Fabricage Operator A. Je komt in een dynamische omgeving met een team van tussen de 5- 11 collega’s waar veel gedaan moet worden. Jij wordt verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en het behalen van de targets volgens de procedures. Bij het uitvoeren van de deze werkzaamheden horen ook administratieve taken zoals protocollen invullen en tablets bedienen. We werken volgens de GMP, ISO, HACCP en BRC normen. We hebben diverse machine soorten en een grote verscheidenheid aan producten, dus er valt veel te leren!  

Opleiding en Deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 2/3) werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 1 á 2 jaar werkervaring als operator in een vergelijkbaar bedrijf;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je werkt in een 2-ploegendienst.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto uurloon van € 13,15 incl. ploegentoeslag (14%);
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast contract bij Herkel.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar HR@royalherkel.com.