Reachtruckchauffeur Grondstoffen

Royal Herkel

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten. 

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling wegen en storten. De afdeling wegen en storten zorgt ervoor dat alle grondstoffen zijn afgewogen en dat de mengsels tijdig zijn geproduceerd. Je komt te werken in een ploeg met 3 tot 5 collega’s.

Functieomschrijving

Als Reachtruckchauffeur Grondstoffen ben jij verantwoordelijk voor het terugzetten van grondstoffen die niet meer worden gebruikt. Je bent tevens verantwoordelijk voor het constateren van calamiteiten en je zorgt ervoor dat er corrigerende acties worden uitgevoerd. Je voert lichte administratieve taken uit en bent je ondersteunt de Weger / Storter waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk dat het magazijn constant netjes is (volgens de geldende voorschriften).

Opleiding en Deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 1) werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je bent in bezit van een reachtruckcertificaat;
  • Je werkt in 2-ploegendienst.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het bruto uurloon voor de Reachtruckchauffeur Grondstoffen (in opleiding) bedraagt € 10,38. Zodra je definitief Reachtruckchauffeur Grondstoffen bent wordt het bruto uurloon € 11,05.
  • Contract via onze inhouse partner Timing;
  • Uitzicht op een contract van Herkel;
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.nl of ga direct naar www.timing.nl.