Operator Verpakkingen A

Het Bedrijf

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling voedingsmiddelen supplementen als Operator verpakkingen A. Deze afdeling produceert o.a. vitamines en mineralen. Je staat aan een lijn met 2 collega’s maar in dezelfde dienst werk je in totaal met 15 – 20 collega’s.  

Functieomschrijving

Als Operator Verpakkingen A ben jij verantwoordelijk voor het juist afvullen van en verpakken van producten. Met jouw technische kennis zorg jij ervoor dat dat de lijn efficiënt en effectief produceert. Je hebt meteen door wanneer een machine bij- of afgesteld moet worden en neem jij de leiding in het ombouwen van machines. Je beheert de gegevensbestanden zodanig dat deze zijn voorzien van de juiste, volledige en actuele data. 

Opleiding en Deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 3) werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 1 á 2 jaar werkervaring als operator;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je beheerst de Engelse taal in woord (pré);
  • Je werkt in dagdienst maar je bent bereid om te werken in 2-ploegendienst.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto maandloon € 2.000,- op basis van 40 uur per week (dagdienst);
  • Afwisselende functie met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Doorgroeimogelijkheden naar Operator Verpakkingen B.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief inclusief CV per mail: suzanne.kats@royalherkel.com