Meewerkstage Inkoop & Productmanagement

Het bedrijf

Royal Herkel is een toonaangevende producent van hoogwaardige voedingssupplementen, farmaceutische en cosmetische producten met meer dan 100 jaar ervaring. Royal Herkel beschikt over moderne productiefaciliteiten en ontwikkelt en produceert in opdracht van marketing- en verkooporganisaties en retailers in binnen- en buitenland. Het brede assortiment van Royal Herkel omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private-labelproducten. Royal Herkel heeft de ambitie om de komende jaren verder te professionaliseren en een sterke internationale groei te realiseren.

Voor de afdeling Inkoop & Productmanagement zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde stagiaire die zijn/haar kwaliteiten binnen Royal Herkel graag onder goede begeleiding verder zou willen ontwikkelen.

De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een inkoopstrategie, het analyseren en ontwikkelen van relevante inkoopmarkten en het identificeren en realiseren van kostenreducties speelt hierbij een cruciale rol. Daarnaast is de afdeling inkoop tevens verantwoordelijk voor het productmanagement.  

Wat ga je doen

  • Je biedt ondersteuning aan de afdeling Inkoop ten aanzien van leveranciersmanagement, waaronder de kwaliteitsbeoordeling en evaluatie en de de logistieke processen.
  • Daarnaast ondersteun je de opzet van het Royal Herkel Productmanagement, waaronder het uitwerken, organiseren en in kaart brengen van alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

Wie ben jij?

  • Je bent een 3e jaar HBO student in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Commerciële Economie en bent 40 uur per week beschikbaar.
  • Analytische vaardigheden en oog voor detail zijn jouw sterkte kanten.
  • Daarnaast ben je proactief, kan je zelfstandig werken en je bent handig in het verzamelen van informatie.
  • Tot slot heb je goede communicatieve vaardigheden en beschik je over een gezonde mate van overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een passende stagevergoeding
  • Goede begeleiding
  • Voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling
  • Een stage met enthousiaste en gezellig collega’s

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving? Dan ontvangen wij graag jouw brief met motivatie en Curriculum Vitae per mail naar: p&o@royalherkel.com. Voor vragen over deze meewerkstage kan je telefonisch contact opnemen met de afdeling P&O (036-5211800).

Een foto kan bijzondere persoonsgegevens bevatten, hierop selecteren wij niet. Als je besluit toch een foto op je cv te plaatsen dan zal dit geen consequenties hebben voor de sollicitatieprocedure. Wil je meer informatie over hoe wij jouw privacy borgen? Klik hier.