Elektromonteur

Het Bedrijf

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

De afdeling Technische Dienst bestaat uit 8 medewerkers, waarvan 6 medewerkers werkzaam zijn als monteur. Zij zorgen ervoor dat alle machines en installaties optimaal voldoen aan de wensen en eisen van de organisatie door middel van het verrichten van onderhoud, het ombouwen, aanpassen, het afstellen en repareren van machines. 

Functieomschrijving

Als elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van elektrotechnische storingen aan o.a. tabletteermachines, coatmachines en productielijnen. Naast het verhelpen van storingen voer jij reparaties uit en zorg jij voor uitbreidingen aan de elektrotechnische installaties van gebouwen, machines en alle facilitaire middelen. Het preventief onderhouden van de elektrotechnische installaties hoort bij jouw takenpakket. 

Opleiding en Deskundigheid

 • MTS diploma voor Elektrotechniek;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Diploma’s VEV;
 • In het bezit zijn van de certificaten NEN 3140 en  NEN1010;
 • Kennis van PLC techniek, Ecad (tekening beheer);
 • In het bezit zijn van een rijbewijs;
 • Kennis/ervaring met verpakmachines (fijn mechanica, hydrauliek, pneumatiek,  lastechnieken) is een pré;
 • Je werkt in dagdienst, maar je bent bereid om te werken in 2-ploegendienst;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris;
 • Tantième regeling;
 • Bijdrage pensioenregeling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Graag ontvangen wij een schriftelijke motivatie inclusief CV per mail: suzanne.kats@royalherkel.com