Verpakkingsmedewerker

Het Bedrijf

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Als verpakkingsmedewerker word je ingezet op de afdeling verpak cosmetica of verpak voedingssupplementen.  Als je wordt ingezet op de afdeling cosmetica werk je in dagdienst, als je ingezet wordt op de afdeling voedingssupplementen werk je in dagdienst of 2-ploegen.

Functieomschrijving

Als verpakkingsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het tijdig en volledig afvullen en verpakken van producten. Je zorgt er tevens voor dat de ruimtes schoon zijn en dat materialen op een juiste manier worden gebruikt.

Opleiding en deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 1) werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bereid om in dagdienst en 2-ploegen te werken;
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uurloon € 10,38 bruto;
  • Contract via Timing.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.nl of ga direct naar www.timing.nl.