Magazijnmedewerker Afvalverwerking

Het Bedrijf

Royal Herkel is een contract manufacturer en ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Royal Herkel wil bijdragen aan het succes van haar klanten door hoogwaardige gezondheids- en welzijnsproducten en services te leveren. De producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan 1.500 producten, variërend van A-merken tot private label producten.

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Afdeling

Je komt te werken op de afdeling Expeditie als Magazijnmedewerker Afvalverwerking. De afdeling is gesplitst in inkomende goederen en uitgaande goederen. Het team bestaat uit 6 collega’s verdeeld over inkomend en uitgaand.  

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker afvalverwerking ben jij verantwoordelijk voor het een correcte afvalverwerking van de organisatie. Je zorgt ervoor dat de hoeveelheid uitval en afval beperkt is tot een geaccepteerd minimum. Tevens waarborg je de orde en netheid van de afdeling. Je werkt volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid en milieu. Je hebt meerdere keren per dag contact met de externe vuilverwerkingsdienst. 

Opleiding en Deskundigheid

  • Je hebt mbo (niveau 1) werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week;
  • Je werkt in dagdienst maar je bent bereid om te werken in 2-ploegendienst.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bruto maandsalaris van €1.814,-;
  • Contract via onze inhouse partner Timing;
  • Afwisselende functie met verschillende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV en motivatiebrief naar royalherkel.zeewolde@timing.nl of ga direct naar www.timing.nl.