Meeloopstage Inkoop

Royal Herkel

We ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. Onze producten zijn te koop bij zeer veel drogisterij- en supermarktketens binnen én buiten Europa. Ons assortiment omvat meer dan 1.000 producten, variërend van A-merken tot private label producten. 

We zetten onze jarenlange ervaring, omvangrijke technische, product- en marktkennis en expertise in om voorop te lopen met innovaties en baanbrekende producten. We zijn ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staan wij voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het team

We willen vanuit verschillende disciplines iets doen aan beperking van het aantal omdozen, dus een harmonisatie in verpakkingen. Je zal dus met veel team te maken gaan krijgen voor deze opdracht. Je komt onder leiding van de Inkoop manager te staan, hij zal je eerste aanspreekpunt, sparringspartner en begeleider zijn. Het team inkoop is twee man sterk, de manager en een junior inkoper.  Binnen Royal Herkel werken ongeveer 150 mensen en hebben we dagelijks gemiddeld 60 uitzendkrachten aan het werk. 

De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een inkoopstrategie, het analyseren en ontwikkelen van relevante inkoopmarkten en het identificeren en realiseren van kostenreducties speelt hierbij een cruciale rol.

Wat ga je doen?

 • Harmoniseren van het omdozen pakket in samenwerking met productie en leverancier;
 • Kostenbesparing in kaart brengen;
 • Bodemmaten van omdozen in kaart brengen om palletbelading te optimaliseren;
 • Scenario van automatiseerbaarheid van dozenopzet bekijken; en
 • Ondersteunen bij het plaatsen van NPR (niet productie gerelateerde) bestellingen.

Wie ben jij?

 • Je bent een 4e jaars Mbo of 3e jaars Hbo student richting detailhandel, inkoop, bedrijfseconomie of iets vergelijkbaars;
 • Je hebt oog voor detail en beschikt over goede analytische vaardigheden;
 • Proactief en zelfstandig ingesteld; en
 • Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. 

Wat bieden we jou?

 • Een stagevergoeding, de hoogte is afhankelijk van het opleidingsniveau en of het een meeloop of afstudeerstage is; 
 • Je krijgt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen; 
 • Een team van ontzettend leuke collega's; en
 • Niet onbelangrijk, elke woensdag fruitdag en elke laatste vrijdag van de maand patat dag! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voel jij je thuis in een dynamische productie omgeving? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren! Graag ontvangen wij een schriftelijke motivatie inclusief CV per mail naar p&o@royalherkel.com Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met afdeling HR, telefoonnummer 036-5211800.

Onderdeel van de selectieprocedure is naast een sollicitatiegesprek ook een internet screening. Wil je meer informatie over hoe wij jou privacy borgen? Klik hier.